PREZENTARE

Deşi suntem o firmă relativ tânără, experienţa personală de peste 15 ani şi relaţiile cu Pacovis Elveţia ne recomandă ca un partener de încredere.

 

Am pornit în anul 2001, ideea de bază comună a fost înfiinţarea unei firme producătoare de condimente, mixuri de condimente, aditivi alimentari şi alte produse individualizate pentru industria cărnii, care să urmărească şi să reflecte cerinţele tehnologice ale producătorilor de preparate din carne şi gusturile tradiţionale ale consumatorilor.

 

Îmbinând tehnologia modernă, experienţa de 70 de ani în domeniu şi calitatea superioară a materiei prime din Elveţia cu gustul tradiţional Românesc, firma Pacovis Romania Srl a reuşit ca produsele ei să garanteze o calitate net superioară şi să satisfacă cerinţele tuturor clienţilor.

 

Cu o echipă de ingineri şi tehnologi tineri, specializaţi in Germania şi Elveţia, firma noastră a reuşit să ofere o gamă de produse şi servicii care vin în întâmpinarea clienţilor noştri pe care îi ajută la atingerea ţelului fiecăruia de a avea produse finite de calitate constantă şi orientată spre cerinţele pieţei.