Producţia


De la recepţia materiei prime pâna la livrarea produselor finite toate procesele de dezvoltare-producţie-logistică-desfacere au loc într-un sistem integrat. Sistemul nostru de managment al calităţii cuprinde diferitele procese de lucru foarte concret definite. Suntem angajaţi într-un proces de îmbunătăţire continuă, pas cu pas, a tuturor proceselor ce se desfăşoara în cadrul firmei, în vederea creşterii satisfacţiei clienţilor noştri. Aceste scopuri le concretizăm prin proiectarea, documentarea si menţinerea unui sistem de Managment al Calităţii în conformitate cu cerinţele standardului  internaţional ISO 9000:2001 şi HACCP, care să permită reglementarea proceselor, precum şi utilizarea optimă a resurselor pentru ca produsul să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor şi condiţiile de reglementare aplicabile.

Prestaţiile noastre (produsele şi serviciile asociate) satisfac şi vor satisface aşteptările clienţilor, pe cele trei direcţii privilegiate de Managmentul Calităţii: calitate, costuri, termene.

Acest lucru asigură încredere maxima pentru clienţii noştri, care au siguranţa calităţii bune şi constante a produselor noastre.

Mixurile noastre de condimente şi aditivi sunt pregatite cu maşini performante şi în condiţii optime aplicând standardele naţionale şi internaţionale.

Ambalarea produselor, conform cerinţelor clienţilor se face în diferite tipuri si cantităţi, începând de la saci de rafie caşerati şi căptuşiţi, până la pungi din folie de aluminiu care nu permit evaporarea diferitelor arome, precum si în cutii de carton sau lăzi din plastic.