Amestecuri de condimente


Romania este o tara, care din punct de vedere culinar este īmpartita īn mai multe zone. Noi putem oferii clientilor nosrti produse cu gustruri traditionale, specifice diferitelor zone, cum ar fi de exemplu: Cārnati oltenesti, Salam ardelenesc, Salam taranesc, etc.

Pentru fabricarea diferitelor tipuri de mezeluri de calitate si gust bun, o fabrica de preparate din carne are nevoie de materie prima si adjuvanti de calitate buna, si pe lānga acestea cunostinte tehnologice de industria carnii. PACOVIS ROMANIA SRL Va poate oferi toate acestea. Cu mixurile noastre de condimente si aditivi, aveti diferitele combinatii de retete pregatite, pe care Vi-le putem elabora la cererea Dvs. pe gustul Dvs.

Pt. ca produsele Dvs. de carne sa devina specialitati de succes, PACOVIS ROMANIA SRL Va livreaza o gama mare de condimente, amestecuri de condimente din īntreaga lume, preparate conform cerintelor pietii, dānd posibilitatea prepararii unei game mari de produse din carne cu gusturi traditionale, dar īn acelas timp inovative si moderne.

Firma noastra pune accent foarte mare pe calitatea superioara a materiei prime folosite, pe tehnologia elvetiana moderna utilizata, cu ajutorul carora produsele noastre sunt de calitate foatre buna.

Furnizam amestecuri pentru toata gama de  salamuri crud-uscate, sunci, specialitati, pateuri, aspicuri, carnati, cremwursti, salamuri, parizer etc.